Lever Livet

visste att jag inte skulle palla med att ha en helt ny konstig okänd blogg när jag har den här, som dessutom har en design, vilket devotebloggen inte har. Kommer nog stanna här iallafall, men verkar sorgligt nog som jag skrämmt bort mina stackars fåtaliga läsare med mitt lösenordsskydd som hindrade mig från att skriva i typ en månad.
Men jag kan inte hålla mig borta från att skriva. Det går inte. det är precis som att skriva dagbok, oerhört önödigt och ointressant, men likväl så gör man det av ren vana. Eller ja, haha, inte för att jag brukar skriva dagbok för det göra jag ju inte, jag bloggar istället , ibland, men ja iallfall, kan tänka mig att det är samma sak för de som skriver dagbok.
Jag känner mig lycklig. Det var rätt längesen. Jag har en massa energi eller illafall mer än vanligt, och har tillochmed fått lust att gå till skolan. Då ska man ju såklart bli sjuk också och inte orka det iallafall, men jag vill iallafall inte vara hemma längre, vilket jag alltid ville förut.
Jag har börjat skriva musik igen, trots att jag glömmer av allt jag hittar på för att jag inte har nåt att spela in det med, jag har gjort alla läxor förutom projektarbete och engelskarapport, och känner att jag har en rätt ovanlig kontroll på livet. Jag har tillochmed börjat träna regelbundet och går och lägger mig i tid och dricker vatten och äter äpplen och havregryn. Precis som en häst. Jag trivs! För att jag vet att snart blir det ändring. snart blir det annorlunda.

Är i falköping och hänger for no reason. är ju ändå ledig imorgon så varför inte? ska jobba lite med projektet, skriva loggbok och läsa på idrottsprovet och kanske börja med engelskarapporten. Inte för att jag har någon koll alls på den , men ändå, eller kanske just därför. Tänker dricka te och sen gå ner till sveriges bästa second hand och se om jag hittar nåt fynd, som jag alltid gör. Typ rosa kofta för 30 eller läderväska för 10. Eller terminator 3 på vhs för fem spänn.
Sen ska jag duscha och smörja in mig i nån kräm som luktar bär och måla naglarna och lägga upp håret i mormors hårspolar så det blir lockigt och dricka vatten med pressad citron och sen ska jag sova och drömma om moln och sen ska jag gå upp tidigt och skriva en novell och sen ska jag cykla till den lokala frisören och fråga om mitt hår verkligen kommer gå av om jag bleker det och sen ska jag mata getter i djurparken som man alltid gör här och köpa mjölkchoklad med bubblor och låna en bok på barnboksavdelningen och sen cykla hem och äta ett franskbröd med leverpastej och dricka grönt te och sen ska jag sy en klänning och sen ska jag gå tipspromenad där man kan vinna fikacheckar på mössebergs konferanscentral och det här måste vara årets längsta mening.
Det var allt. puss.
2011-03-07 @ 20:24:57 Clara, världen och kärleken Permalink


Kommentarer
Postat av: sandro

<3

2011-03-08 @ 13:28:23


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback