hjälp!

har blondering i håret, ber till gud att det fungerar!
update: väteperoxidförgiftad. host.
Update 2 : JAG ÄR BLOND!  eller ja, egentligen vet jag inte riktigt vad jag har för färg på håret, lite gingerblond typ, men jag ÄLSKAR DET. Tror inte mamma förstod sig på min lycka när jag kom ut ur duschen, men hon har ju aldrig tänkt på att hår kan vara avgörande för själva livet heller. Slingade det med ultrablonde från Swartzkopf, fungerade superbra! Hade ställt in mig på att håret skulle ramla av i farten, men kom ändå fram till att det var värt det, men till min stora förvåning är håret inte ens ett dugg slitet. Åh lycka, förstår inte varför jag väntade så länge. Nu passar det super till löspälsen också! Åh, Clara ska vara blond, inte bajsbrun i håret. Trivs Trivs Trivs!
Firar detta med det bästa kameran kunde åstakomma såhär en söndagskväll klockan halv elva. Första egobilden på jag vet inte hur länge?  Okej, jag erkänner att håret inte ser superblondt ut här, och det är det inte heller, men liksom lite highlighted, och det duger för mig.
Kommer ihåg att jag sa till mamma innan jag började att jag inte förstår varför man ska betala 800 spänn hos frisören för att färga när man likagärna kan göra det själv ( bättre! litar inte på frisörer... ) , och att allt de tar betalt för är tiden och arbetet de lägger ner. Nu förstår jag varför folk gör det. Går till frisören trots att det skulle kunnat göra det själva. Det här tog en hel dag.
Nu ska jag sova! massor av pussar <3
2011-03-13 @ 15:41:31 Clara tar tag i sitt liv Permalink


Kommentarer
Postat av: Alexandra

hoppas du blir nöjd :D

2011-03-13 @ 16:00:16
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: Dilan Dilir

hoppas det blir fint! :)

2011-03-13 @ 17:17:16
URL: http://dilaanisme.blogspot.com
Postat av: elina

WEIII! :D

2011-03-13 @ 20:34:11


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback