Liseberg

Sådär! Ansökning till Liseberg med värsta brevet är avklarat! Nu återstår bara 29 jobbsökningar kvar innan jag får sitta och deppa för att det inte finns jobb.
Hej! Jag är en sprallig och positiv tjej som älskar choklad men avskyr vingummi. Jag är nyfiken och kunskapstörstande och letar efter nya äventyr!  Jag tar studenten i maj och då vill jag jobba och testa på något helt nytt, och ärligt talat kan jag inte tänka mig något roligare ställe att arbeta på än Liseberg, med tanke på hur mycket glädje denna nöjespark gett mig under åren. När jag var liten var det årliga besöket till Liseberg sommarens höjdpunkt, och det går knappt med ord att beskriva hur lycklig jag kände mig när jag äntligen fick komma innanför grindarna, rusa till diverse berg-och-dal-banor och föräta mig på sockervadd!
Jag är totalt rökfri, har alltid varit, men jag är däremot vansinnigt beroende av människor och social kontakt. Det finns inget som kan ljusa upp en dyster dag så som en fika med en pratglad vän! Jag har alltid älskat att träffa nya människor, det ligger något speciellt i att få en chans att göra ett gott första intryck på en helt okänd människa. Man får en unik chans att visa sig från sin allra bästa sida. Jag tycker att ett skratt är den finaste gåvan man kan ge sig själv, och att gå hemifrån med ett leende på läpparna bidrar garanterat till att man får en finare dag.
Mitt engagemang i diverse föreningar och projekt på skolan har fått mig att inse hur mycket jag uppskattar att vara kring andra människor, och göra det bästa för att de ska trivas. Andra året i gymnasiet grundade jag föreningen "mysklubben" på skolan, en förening som har som enda syfte att se till att alla myser, har det allmänt härligt, tar hand om varandra och sprider glädje.
Jag är påhittig och kreavtiv och har alltid älskat att skapa och starta projekt. Fotografering och pianospel har alltid legat mig varmt om hjärtat! ( Inte för att jag vet hur relevant det är för jobbet, men vem vet, det kanske kan komma till nytta? )
Jag är ett mellanbarn i en stor syskonskara, en fredsmäklare, en omhändertagare men samtidigt en lindrig rebell. Jag har tidigt fått lära mig att ta hand om mig själv ( då mina föräldrar är skillda och alla mina syskon tillhör respektive förälders nya ) och har aldrig fått någonting gratis. Visst har det varit kämpigt ibland, men jag är säker på att det bara är positivt i slutändan, med tanke på hur mycket jag lärt mig om överlevnad och ansvar!
Så vad har jag för förväntningar på att jobba hos Liseberg?
Jag kan inte tänka mig annat än att det skulle vara hur kul som helst. Oavsett ålder har jag alltid stormtrivts på stället, det är som en helt annan värld, där man får vara lycklig och barnslig. Och ha humor, skratta åt livet och åt allt som är bra.  Samtidigt tror jag att jobbet är en otroligt värdefull erfarenhet, och att det ger utrymme för att utvecklas.
Med andra ord - jag kan knappt vänta tills sommaren är här!
Vem vet, kanske får jobb som kanin i sommar?
2011-01-24 @ 22:29:01 Clara helt enkelt Permalink


Kommentarer


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback