barbie

har du någongång känt att du är så blond att du inte vet vart du ska ta vägen? Ett sånt moment går jag igenom just nu. Hade ett paket blondering från ica i badrumshyllan, så jag tänkte, varför inte göra lite fräscha slingor?  (läs med tillgjord röst ) sagt och gjort, blonderingsgegga kletades på lite halvt , egentligen bara på håret längst fram, sedan tog jag mig en god bok, satte mig på balkongen och dödade lite tid i den stekhetta sommardag som är idag.
Tänker tillslut att nu får det räcka och duschar ur blekningen, och när jag kommer ut ur duschen får jag en mindre chock. En främling med mörkgrått hår och knallgula slingor kikar tillbaka på mig från spegeln. Panikslagen rusar jag upp och blåser håret torrt, upptäcker till min lättnad att håret inte är gult, men däremot galet blondt. Känner inte ens igen mig själv. Liksom herrjävlar vad blondt det är. Men jag gillar det, det känns som att komma hem. Hatade det gråbrunröda, det var gräsligt.
Häpna över förvandlingen!
Innan:
Efter:

2011-04-22 @ 18:31:02 Permalink Clara tar tag i sitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gomorra!

älskar min självdisciplin. har stängt ner hela internet och hemtelefonerna på köpet för att inte kunna surfa runt på bloggar istället för att skriva artiklar till projektarbetet. Facebook är lugn eftersom kontot redan är avaktiverat. Farao! och sen var jag tvungen att sätta på internet igen för att kunna ringa till mormor på hemtelefonen, och här sitter jag framför datorn igen. Jag är ju inte klok. haha. whatever.
Jobbat har jag gjort också! Håller på att lära mig alla cigarett och snussorter som finns, har lärt mig betala ut vinster till trisslottevinnare, har blivit småkänd som hon som gör så stora glasskulor och har koll på hur man redovisar dagens inkomster och att rapportera tidningar. Tough life. Men roligt! Känns som att jag kan allt nu, wey!
Nej, nu ska jag gå ut och påta lite i trädgården, pusspuss!
2011-04-22 @ 13:18:06 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uttråkad

när man gör allt för att undvika att jobba på sitt projektarbete kan man sitta och läsa meningslös information om
världens största hål.
Jätteläskigt.
Man kan också utnämna världens vackraste man:
random heting från lookbook.nu  ( han är inte snyggare än ängeln, men nästan! )
Och världens vackraste kvinna
Lily Cole!
åh jag har sååå tråkigt och jag är stressad och rastlös och trött på samma gång. fan.
2011-04-19 @ 21:25:42 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jaha.

Jag skriver ju aldrig på bloggen längre, och alla ni andra är också fruktansvärt dåliga på det. Särskilt Elina ( läst ditt inlägg om TOEFL-provet typ 60 gånger ) Julia ( Skriver in lösenord och skit varje dag bara för att få se en bild på mig i Barbara streissand-peruk! ) och Linn ( God dag på dig med ) . Uppdatera! Jag blir galen på att det inte finns nåt att läsa.
Jobbade i Godisaffären idag. Hade sönder en glasstrut, tappade fem godisar på marken och glömde dra ner glassgardinen precis hela tiden, men annars gick det jättebra! Tror jag? Lite orolig att jag var virrig och glömde saker hela tiden, men å andra sidan är det ju typ 678 saker att hålla reda på i en kiosk. Antar att man lär sig! Först var det panik i kassan, men efter typ en halvtimme så satt det utan att jag behövde tänka! Sådeså!
Engelskarapporten är också färdig, så nu kan jag äntligen ägna mig till 700% åt projektarbetet. ...eller? Jobbiga ämne. Oh well. Vill hellre chilla i solen. Fått en rand också! Bikini-sorten.
2011-04-19 @ 20:56:59 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vägskäl.

Ber om ursäkt för föregående sliskiga reklaminlägg. vad gör man inte för att vinna?
Att uppfylla andras drömmar blir ingen människa lycklig av. Nu tror jag att jag vet vad jag vill och det känns förvånansvärt bra. Egentligen är det här vad jag velat hela tiden, bara det att jag tänkt att det är ouppnåelig önskedröm som aldrig kan bli verklighet. Men sen kom jag på att den kan det. Jag kanske inte blir jätterik, eller så blir det succé, men hur som helst spelar det ingen roll. Jag vill inte ägna resten av mitt liv åt att göra något jag inte brinner för bara för att det är bra betalt. Jag tänker satsa, och hoppas på att det blir bra, för allt jag vill är att vara lycklig.
Encontramos, el hotel en la costa de Espana! Eller nåt i den stilen.
Du kommer och jobbar hos mig som nagelexpert, eller hur julia? :D
2011-04-16 @ 19:22:45 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (4) Trackbacks ()


Mums

Tänker fasen se till att bli en av dem som får testa två gratis chokladkakor! Sånt händer inte varje dag och jag tänker inte gå miste om chansen! Om du trycker här kan du också vara med och testa!
Här följer dessutom ett fantastiskt videoklipp om dessa läckra godheter:
2011-04-16 @ 13:07:17 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dansa

Faktiskt rätt bra låt, trots att det är Britney.
Orka vara sjuk. Vill ju ut ikväll! Men, fan, får se hur jag mår sen.
2011-04-11 @ 11:25:06 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Längtar lite lagom

2011-04-09 @ 19:11:56 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (0) Trackbacks ()


Småkrypsdramatik

Var ute i sommarvädret och fotade en helt ovetandes myra. Ser ut som att han till höger desperat letar efter något som kan hjälpa hans döende vän till vänster. Haha.
Årets första fjäril också!
Så skönt att det är vår. Har varit ute och sovit på gräsmattan nästan hela dagen. Underbart!
2011-04-09 @ 19:07:55 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0