Once in a lifetime or a new lifestyle?

Att vakna totalt utvilad en lördagsmorgon klockan sju, till pärlande fågelkvitter är inte något som inträffar särskilt ofta.
Om jag ska vara ärlig mot både mig själv och min omgivning så har det nog aldrig hänt förut.
Denna händelse inträffade imorse, och jag insåg precis att vid denna vackra tidpunkt, klockan två, då jag vanligtvis brukar masa mig upp ur sängen, har jag redan hunnit uppleva en hel dag.
Well, mycket av dag har det i och för sig inte varit, har dragit på mig en konstig förkylning med symptomen jättehes, nästan stum, i övrigt helfrisk, vilket bidrar till att jag inte direkt ser något syfte i att försöka hitta på något socialt. Har istället suttit och gjort alla mina läxor, redigerat liberaltidningen till oigenkännlighet, samt skrivit diverse artiklar själv eftersom det är en massa oförklarligt tomrum i tidningen som ingen annan känner för att göra någonting åt.
Har också beundrat en grönsak som mamma köpte med sig hem från en bondemarknad, extremt färgglad spenat, med namnet mangold. Mansguld. hm.
Iallafall känns det redan som att jag har varit uppe i åtta timmar, vilket jag har, och jag börjar känna mig något rastlös. oh well. Det är då man blir påhittig. Nu ska jag gå iväg och leva mitt liv. Kyssar.

2010-09-04 @ 15:38:13 Clara Skapar Permalink


Kommentarer
Postat av: elina

hihi, fint. Seize the day

2010-09-04 @ 20:50:59


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback