tonight´s the night. and it´s gonna happen, again and again and again...

jag har bestämt mig för att inte ge upp. för om man ger upp blir allting så mycket svårare. Jag ska slå tillbaka och kämpa som aldrig förr, för det är nu det gäller. Det är nu allting gäller. Och jag ska göra det så gott jag kan så jag inte behöver göra det igen. tiden är genomskinlig och rinner iväg så fort, snart har året gått utan att jag har märkt det. Och jag ska göra det absolut alldra bästa av mitt livs sista år på gymnasiet. för att jag är värd det. och för att mina vänner är värda det. Vi ska ha det superroligt, för annars kommer man bara ångra det sen. när allvaret börjar. En liten stund till, vill jag vara fri och bekymmerslös. nu, tillexempel. Bara jag gör allt bra. Får det jag vill så jag kan gå vidare härifrån med livets alla möjligheter. Om det ändå vore så lätt. Bilder från en so called Mysig Måndag!Jennifer den skurken rotar upp mina Batmanpyjamasbrallor ur min väska och sätter upp dom på tavlan med tavelsuddet. Alla tror att det är Antons kalsonger.Jag har fina vänner, hehe.Jag har köpt nya ultrafräscha hörlurar. Det var kind of meningen att dom skulle vara huvudsaken i bilden men tyvärr smälte de ihop med bakgrunden. Men du får väl ha lite fantasi.Här ser man dom ! Titta titta vad vackra dom är! Urbanears, 599, precious. Får mig att tänka på Sagan om ringen. Ska vi ha maraton på det snart kanske?Det här är  min kompis Lisa. hon är efterbliven. HEHE. nej, faktiskt hypersöt, lite som en bekymmrad ängel! Shine on!

Och jag har suttit framför datorn kanonlänge och tittat på olika nyanser av löspäls. See, HELT meningslöst, hade ju likagärna kunnat kolla Dexter. Trots att jag sett alla avsnitt. Men vem har sagt att man inte kan börja om?
Åh, påtal om det, den här låten får mig att må sååå bra.

->    -> Daniel Licht – Astor's Birthday Party <--<--<----


2010-09-13 @ 20:55:05 Clara helt enkelt Permalink


Kommentarer
Postat av: nissepisse

yes please, kan vi inte ha en myskväll med film (eller dexter-kväll från början då jag inte orkar ladda ner och se själv) snart? :)ps, mer sånna här inlägg :) det blir man glad av.

2010-09-13 @ 21:36:31
Postat av: rebecca

jag gillar dig sååå din underbara människa :)

2010-09-13 @ 22:21:55
URL: http://rebeccasochjohannasblogg.blogg.se/
Postat av: alex

åhåhå, kalsongerna! jag vill också ha såna...

2010-09-14 @ 18:32:17
URL: http://elskamer.blogg.se/


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback