Bästa från valet

1. att sverige är fortsatt allians-lett
2. " Lars Ohly vägrar gå in i sminket där Jimmie Åkesson sitter!! "
3. reporter: vi pratade med ssuarna och dom verkade väldigt glada trots nederlaget. Mona Sahlin: dom var inte alls glada, det är det ingen som är.
4. - vi har fått in en fråga här från en läsare som undrar hur sverigedemokratiska partier i andra länder förhåller sig till (...)
5.  christian: ja så nu får du gå själv mona, fram dit, iväg med dig!
6. christian ( till jimmie) : har du ätit något idag? jag ska hämta en macka till dig! :)
2010-09-20 @ 01:40:40 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frågelåda

alltså förlåt, det här är egentligen jättehemskt, men jag har så himla svårt att ta sånt här seriöst, hah, särskilt som den här tjejen slår världsrekord i långa meningar x)


vet inte vad ja ska göra!! :(

Skapad: 5 september 2010 Antal inlägg 2

Asså min kompis har typ haft sår på armarna å när ja har frågat va de e så har hon sagt att de blev när hon bar en väska i norge...å ja lixom trodde på de...men nu kom hon till skolan med bandage runt armen å ja fraga vad som hade hänt å hon typ bara inget..å då fråga ja vrf hon hade bandage om de inte hade hänt nåt å då sa hon jag har inte med de att göra :S å en kill kompis till mig typ skämta å sa att hon hade skärt sig.å då blev hon typ helt konstig å sen börja hon typ låtssas skratta...är rädd att hon skadar sig sj :( men hon e som vanligt annars i skolan å så...va ska ja göra!!?? :'(

 

hahahaha, och svaret som kom på det var nästan ännu bättre, dussinsvar. När man mår dåligt kan det vara bra att prata med någon om det, en skolsyster, någon på BUP, lärare eller annan vuxen du litar på.

(y)

2010-09-20 @ 01:33:29 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Change of times or times of change?Blueberry Pancakes.

Första säsongen av prisonbreak - check.
2010-09-19 @ 18:42:07 Permalink Clara Skapar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äta småkryp?

Okej, jag har ett problem. Ända sen jag såg förra avsnittet av vetenskapens värld av misstag, har jag haft otroligt svårt att äta ost utan att få kväljningar. Inte för att det var min favoritsyssla innan heller, men nu tar det verkligen emot.
Enligt programmets mikroskopkamera lever det hundratusentals små spindeldjur i osten, som lever på... Ja ost antar jag? Eller nån bakterie, vad vet jag. Men huvudsaken är att det är fruktansvärt äckligt.

Så här ser dom ut:


Bild tagen härifrån -> klick
Bara tänk hur många sånna här du sätter i dig på en dag! ( Beroende på hur mycket ost du äter )

Och för dig som tänker " EW, jag ska aldrig mer äta ost för att undvika de här superäckliga spindeldjuren" har jag dåliga nyheter. Det bor små insektsdjur överallt. I vinäger simmar det mängder av små maskar, och tillochmed i kranvattnet lever det mängder av något encelligt björndjur.

Nu förstår jag varför folk svälter frivilligt.
2010-09-14 @ 09:03:39 Permalink Clara Tänker Kommentarer (1) Trackbacks ()


tonight´s the night. and it´s gonna happen, again and again and again...

jag har bestämt mig för att inte ge upp. för om man ger upp blir allting så mycket svårare. Jag ska slå tillbaka och kämpa som aldrig förr, för det är nu det gäller. Det är nu allting gäller. Och jag ska göra det så gott jag kan så jag inte behöver göra det igen. tiden är genomskinlig och rinner iväg så fort, snart har året gått utan att jag har märkt det. Och jag ska göra det absolut alldra bästa av mitt livs sista år på gymnasiet. för att jag är värd det. och för att mina vänner är värda det. Vi ska ha det superroligt, för annars kommer man bara ångra det sen. när allvaret börjar. En liten stund till, vill jag vara fri och bekymmerslös. nu, tillexempel. Bara jag gör allt bra. Får det jag vill så jag kan gå vidare härifrån med livets alla möjligheter. Om det ändå vore så lätt. Bilder från en so called Mysig Måndag!Jennifer den skurken rotar upp mina Batmanpyjamasbrallor ur min väska och sätter upp dom på tavlan med tavelsuddet. Alla tror att det är Antons kalsonger.Jag har fina vänner, hehe.Jag har köpt nya ultrafräscha hörlurar. Det var kind of meningen att dom skulle vara huvudsaken i bilden men tyvärr smälte de ihop med bakgrunden. Men du får väl ha lite fantasi.Här ser man dom ! Titta titta vad vackra dom är! Urbanears, 599, precious. Får mig att tänka på Sagan om ringen. Ska vi ha maraton på det snart kanske?Det här är  min kompis Lisa. hon är efterbliven. HEHE. nej, faktiskt hypersöt, lite som en bekymmrad ängel! Shine on!

Och jag har suttit framför datorn kanonlänge och tittat på olika nyanser av löspäls. See, HELT meningslöst, hade ju likagärna kunnat kolla Dexter. Trots att jag sett alla avsnitt. Men vem har sagt att man inte kan börja om?
Åh, påtal om det, den här låten får mig att må sååå bra.

->    -> Daniel Licht – Astor's Birthday Party <--<--<----


2010-09-13 @ 20:55:05 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Omg

hahahaahahahahahhaha jag dör, okej , kalla mig tönt som sitter och kollar på dexter-intervjuer, ( i brist på annat ) men HAHA lyssna på ljudet han gör på 5:14!  gärna flera gånger i rad.

2010-09-08 @ 20:03:03 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Once in a lifetime or a new lifestyle?

Att vakna totalt utvilad en lördagsmorgon klockan sju, till pärlande fågelkvitter är inte något som inträffar särskilt ofta.
Om jag ska vara ärlig mot både mig själv och min omgivning så har det nog aldrig hänt förut.
Denna händelse inträffade imorse, och jag insåg precis att vid denna vackra tidpunkt, klockan två, då jag vanligtvis brukar masa mig upp ur sängen, har jag redan hunnit uppleva en hel dag.
Well, mycket av dag har det i och för sig inte varit, har dragit på mig en konstig förkylning med symptomen jättehes, nästan stum, i övrigt helfrisk, vilket bidrar till att jag inte direkt ser något syfte i att försöka hitta på något socialt. Har istället suttit och gjort alla mina läxor, redigerat liberaltidningen till oigenkännlighet, samt skrivit diverse artiklar själv eftersom det är en massa oförklarligt tomrum i tidningen som ingen annan känner för att göra någonting åt.
Har också beundrat en grönsak som mamma köpte med sig hem från en bondemarknad, extremt färgglad spenat, med namnet mangold. Mansguld. hm.
Iallafall känns det redan som att jag har varit uppe i åtta timmar, vilket jag har, och jag börjar känna mig något rastlös. oh well. Det är då man blir påhittig. Nu ska jag gå iväg och leva mitt liv. Kyssar.

2010-09-04 @ 15:38:13 Permalink Clara Skapar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Paradis


2010-09-04 @ 13:09:18 Permalink Clara Skapar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0