wish upon a star

Kollade upp mot natthimlen igårkväll och blev stående. Så många ljusprickar, glitter på sammet, helt stjärnklart.
De måste ha varit flera miljarder, inte bara de gamla vanliga som man känner till, som karlavagnen och resten, utan bakom och bakom växte små prickar fram ur mörkret. Och ju längre jag tittade desto fler blev de.  De fick mig att tänka på hur små vi är på jorden, och hur små våra bekymmer och dagliga irritationer är, jämfört med allt det där oändliga, stora.

Iallafall så tog jag kort på natten i hopp om att jag skulle kunna fånga en stjärna eller två, men till min besvikelse blev kortet svart, som natten faktiskt. Fast sen insåg jag att om jag ökade kontrasten med typ en miljon och suddade ut allt flimmer och blått som kom på köpet , så fanns de där, alla stjärnorna, precis som jag såg dem. Iallafall nästan.

Till synes tomt.

Men sen...
Och plötsligt, tadaaa etthundratusenmiljardersmiljoner! Shit. sorry, blev så galet fashinerad av det här. och den här bilden är typ 1/10 av den första bilden så dom är så galet många fler. liksom titta på allt det röda, vad händer där? är det stjärnor som föds och dör? aaaaaah.   Om alla de där stjärnorna har  planeter, fler eller mindre än solen, måste det ju finnas liv på åtminstonde en av dem? fast nä, jag tror det finns liv på alla. iallafall nästan.  oh så spännande!
och kan någon förklara för mig vad det här är för ett jävla ufo?

2010-10-16 @ 17:40:33 Clara, världen och kärleken Permalink


Kommentarer
Postat av: elina

coolt clara :O

2010-10-16 @ 21:55:42
Postat av: Clara

haha vet inte om du är ironisk, men jag är sjukt faschinerad xD haha!

2010-10-17 @ 00:57:31
URL: http://clarathecurious.blogg.se/
Postat av: elina

nej jag är faktiskt inte det :) det var coolt. speciellt ufo't

2010-10-17 @ 15:55:49
Postat av: Clara

haha ofta du går in här igen och ser min kommentar :O coolt. shit vad randigt det blev här i kommentarsfältet, det måste jag nästan göra nåt åt

2010-10-17 @ 17:45:10
URL: http://clarathecurious.blogg.se/


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback