Jag vill ha...
Nina Ricci rödaäpplenparfym, finns på rea på kicks till mitten av november!!

Chaipulver. 
2010-10-31 @ 16:25:20 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (0) Trackbacks ()


En söndag som alla andra fast ändå inte

Jag är så obeskrivligt lycklig över att det är lov. Veckan inleddes med bästa festen i borås, och nu går jag bara runt och glider och njuter över min egen existens. Jag är medveten om att det bara är en vecka det handlar om, och hur snabbt försvinner inte en vecka ur tiden? Men ändå, jag kan - och tänker - inte bli av med känslan att jag bestämmer över mitt eget liv. Cheesy, you don´t have to tell me. Men skolan har blivit så utflippat rutinmässig och meningslös, och jag måste verkligen anstränga mig för att komma upp på morgonen, då jag verkligen inte känner mig ens 1% peppad att åka iväg. För det första så lär jag mig mer av att vara hemma och läsa, vi gör ingenting vettigt på lektionerna och jag slösar bort min tid. För det andra så blir jag så vansinnigt trött av att vara i skolan att jag däckar eller blir okontaktbar i flera timmar efter att jag kommit hem, vilket betyder att jag ändå inte har ork att ta tag i alla mina arbeten och på så sätt få bra betyg vilket skulle göra mina ansträngningar värda.

Nej, jag tänker inte hoppa av eller så, jag tänker bara gå runt i min lilla bubbla av tid och njuta av att slippa ta bussen till skolan i totalt mörker.

Kanske, om jag har tur, lyckas jag fylla på min energi såpass mycket att jag orkar ta mig igenom de sju futtiga små veckorna som är kvar till jullovet. ( Och som också innehåller min efterlängtade 18 årsdag ) . Och sen ska jag mysa så mycket jag kan i stickade strumpor och rosetter i håret och baka kakor till alla jag känner och riktigt känna kärleken, och sen är det bara ett halvår kvar och sen är jag fri fri fri fri fri.  OH.

Nej, nu ska jag göra en önskelista! Puss !
2010-10-31 @ 15:00:19 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thank god it´s friday!


Jag och Frida värmer upp innan fina Mona´s 18 års fest i borås!   ( förlåt frida... )hehe, hade hur kul som helst, tack tack mona, totallyckad kväll! :D


En klurig grej var busstiderna i Borås. Alla uteställen stänger två, men bussarna går 12.25 och 03.25 tillbaka till Göteborg? Vad är det för vits med att låta folk vänta i två timmar efter att de festat färdigt? Iallafall så kom inte jag och mitt lilla sällskap bestående av Mattias och Frida, hem förrän halv fem. Party!  Men det är loooov så vem bryr sig :D
2010-10-31 @ 14:08:00 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Han som alltid blir ofotogenisk på bild.

" Fasen, inte nu igen"   Håll tungan rätt i mun kära du!
2010-10-20 @ 22:04:59 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (1) Trackbacks ()


små iskristaller högt högt upp i atmosfären

okej, noterade att mitt smsinlägg inte kom upp, skrev om min dröm, haha. Får berätta det en annan dag.

Iallafall var jag ute på en nattpromenix med med själv alldeles nyss och fick syn på det här!asabasaballt.
2010-10-20 @ 21:47:49 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (0) Trackbacks ()


SMS-inlägg

2010-10-20 @ 09:07:34 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


En dag kommer jag vakna under stjärnhimle...

En dag kommer jag vakna under stjärnhimlen och inse att den är tillbaka. Den återvänder alltid, med mörkret, kylan. Den årliga vintersorgen kommer när som helst, för att stanna till slutet av februari. Har alltid trott att det var tillfälligheter, men nej, det är ett mönster. Slutet av oktober till slutet av februari. fyra månader. Av tolv. En tredjedel av året. Mår jag rövkasst. Mina vänner. Låt mig presentera din riktiga anledningen till att jag tänker lämna Sverige det första jag gör när allt är klart. Tjohej.

2010-10-20 @ 08:48:56 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Till Nisse som sitter hemma med fett hår

för dig lägger jag upp en tidigare hemlig cover av en muselåt jag och syrran spelade in för nåt år sen!  ( galet intressant, jag vet, tadadaaa )


orginalet <---- klicka härpuss
2010-10-18 @ 21:58:43 Permalink Clara och Musiken Kommentarer (2) Trackbacks ()


Syster och bror


2010-10-18 @ 21:42:13 Permalink Clara Skapar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så här kan det låta när Clara spelar precis som hon känner!Tänkte utmana Linn men kom inte på nån låt att spela så jag hittade på lite tjohej istället. För variation i bloggen.
2010-10-17 @ 01:43:56 Permalink Clara och Musiken Kommentarer (1) Trackbacks ()


hrm...

... alltså ursäkta mitt tjat om rymden men kolla kolla kolla på denna!

vad ÄR det för en känguruformation i hörnet!? Yepp. jag har definitivt skaffat en mig en ny superdupernördig hobby. puss.
2010-10-17 @ 00:59:57 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (0) Trackbacks ()


wish upon a star

Kollade upp mot natthimlen igårkväll och blev stående. Så många ljusprickar, glitter på sammet, helt stjärnklart.
De måste ha varit flera miljarder, inte bara de gamla vanliga som man känner till, som karlavagnen och resten, utan bakom och bakom växte små prickar fram ur mörkret. Och ju längre jag tittade desto fler blev de.  De fick mig att tänka på hur små vi är på jorden, och hur små våra bekymmer och dagliga irritationer är, jämfört med allt det där oändliga, stora.

Iallafall så tog jag kort på natten i hopp om att jag skulle kunna fånga en stjärna eller två, men till min besvikelse blev kortet svart, som natten faktiskt. Fast sen insåg jag att om jag ökade kontrasten med typ en miljon och suddade ut allt flimmer och blått som kom på köpet , så fanns de där, alla stjärnorna, precis som jag såg dem. Iallafall nästan.

Till synes tomt.

Men sen...
Och plötsligt, tadaaa etthundratusenmiljardersmiljoner! Shit. sorry, blev så galet fashinerad av det här. och den här bilden är typ 1/10 av den första bilden så dom är så galet många fler. liksom titta på allt det röda, vad händer där? är det stjärnor som föds och dör? aaaaaah.   Om alla de där stjärnorna har  planeter, fler eller mindre än solen, måste det ju finnas liv på åtminstonde en av dem? fast nä, jag tror det finns liv på alla. iallafall nästan.  oh så spännande!
och kan någon förklara för mig vad det här är för ett jävla ufo?

2010-10-16 @ 17:40:33 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (4) Trackbacks ()


Resultatet av att vara hemma och kladda en fredagskväll<3 Paint
2010-10-08 @ 22:13:29 Permalink Målerier och annat kreativt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Några absoluta sanningar

livet är galet osäkert och man vet aldrig vad som händer.  Något som är säkert är iallafall följande.

1. jag tänker under inga omständigheter ge upp, no matter what. Jag tänker lyckas och jag tänker göra det ordentligt.

2. min blogg är återupplivad, sorgligt nog har mina få läsare gått vilse till nån annan blogg under tiden dörren var stängd, men jag hoppas ni kommer tillbaka.

3. jag VET inte, okej?

4. Facebook är beroendeframkallande. seriöst. Måste titta var 5.te minut för att se vad som hänt fast jag är stensäker på att det absolut hänt nada. laddade tillochmed ner ett tillägg som blockat facebook, och varjegång jag absolut måste logga in är jag tvungen att skriva jagbegårettstortmisstag i lösenordsrutan. Tyvärr skriver jag in denna skuldladdade mening utan att blinka, och kontrollruset som infinner sig raderar snabbt alla möjliga spår av ånger.

5. Jag är en fruktansvärt ostabil människa.

6. Jag är så trött att jag nästan börjar grina snart.

7. jag har lånat sju böcker om mediaochmakt, men jag vet INTE vad det är vi ska skriva om?

8. jag har ingen koll på prov och whatsoever.

9. jag tycker det är ointressant att fiska urdjur.

10. Jag önskar att livet gick ut på att mysa runt i tofflor, morgonrock och chailatte.

11. jag har tagit på mig så mycket ansvar att jag glömt vad jag heter.
2010-10-08 @ 21:06:06 Permalink Clara tar tag i sitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


My love is surreal

Och ännu en dag har gått. Skrivit svenska, målat en surrealistisk tavla (... kladdpapper? ) varit stressad, stannat hemma, spelat piano tills öronen började tjuta , gjorde nästan färdigt en hel låt , satt i flera timmar och klickade, har inte ätit sen tolv, blockerade facebook, får panik och letar efter andra sidor att fördriva tiden på istället, till exempel 123spela.se , varit hos doktorn och fått veta saker jag redan visste, åkt buss i onödan, lånat tolvhundra böcker om mediamakt, stekt potatis , tänkt på livet, beundrat solnedgången, tänkt på att nu vill jag sova men nej jag har en fucking powerpoint att göra, stökat ner mitt rum som tog så lång tid att städa, tänkt att jag borde gå ut och ta luft men insett att jag inte orkat , lyssnat på radio ofrivilligt, låst upp min blogg. Välkommen igen till mitt personliga kaos.
2010-10-05 @ 19:42:36 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0