The sound of complete awesomeness.

Hon låter precis som jag tänker, do you get it? När jag skriver musik så tänker jag på precis samma sätt. Samma form, samma stil, samma sorts toner som skär i varandra samtidigt som det låter harmoniskt. När jag lyssnade på Toves album för första gången kändes det som att se sig själv i spegeln. Det här är jag. Helt såld blev jag.  Hon låter som en perfekt blandning av Miike Snow, Marsheaux och ... tyvärr Britney Spears, men det är inte så mycket att det stör.
Något senare fick jag reda på att hon var med i förra årets idol, och samma dag såg jag henne på metros förstasida. Men nej, jag tänker inte ge upp henne för det, det här är amazing och jag tänker inte överge henne bara för att hon råkade bli mainstream. Det här är iallafall tokbra. Snygg är hon också.


Okej, bara för att tillägga, så får ni inte misstolka mig och tro att jag tycker att jag på något sätt kan mäta mig med det här , för det kan jag inte. Mina små melodier kanske låter bra i mitt huvud, men så fort de lämnar de säkra stället så låter de inte alls lika imponerande längre. Men inspiration är alltid bra att ha, just därför. varför? Told you.
2010-11-17 @ 19:30:36 Clara och Musiken Permalink


Kommentarer
Postat av: fanny

jaaa den är bra faktiskt! fast hon vann inte idol

2010-11-28 @ 12:15:18


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback