RädisaExperimenterade lite med färger och gammalt löshår för att försöka bestämma mig för vilken färg mitt framtida hår tillslut för nöja sig med. Har tjatat huuuur länge som helst om att jag skulle vilja färga håret rött ( som ni kanske märkt ) men samtidigt har jag tänkt att det kanske inte är en superbra idé med tanke på att jag kommer bli blek, och att det tar 120 år att få ur röd färg i håret och det kommer därför bli orange nästa gång jag försöker mig på att bli blond. Å andra sidan tror jag att jag passar rätt så bra i denna skrikiga färg, så länge jag håller mig mer till den ljust vinröda färgen istället för den morotsröda. Så. Jag har alltså tre alternativ.

1. färga håret rött / kastanjebrunt
2. färga håret mörkt asklblondt / cendréfärgat / kall ljusbrun
3. slinga det blonda håret i champagneblondt och askblondt för att få en veteblond nyans.

Eller behålla det som det är, men det börjar bli så tråkigt. Tycker jag iallafall.Så här ser jag ut för tillfället i mitt "vanliga" hår. Hur vanligt det nu blir egentligen med all löspäls. Ursäkta superfjortisposen + bilden. Såg inte klok ut på andra ansiktshalvan, det är därför.
Alltså, blondt är ju fint. Men. Det är en så oseriös färg på nåt sätt. Barbie?

Så, rädisa eller barbie? Det är frågan.

Och förresten, någon som vet hur svårt det är att färga rött tillbaka till askblond? Vill inte döda håret med peroxid 17 gånger innan de oranga tonerna går ur....
2010-11-15 @ 22:09:35 Clara Tänker Permalink


Kommentarer


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback