meningen med livet

Har suttit på ett fik i fyra timmar, varav en med söta Maja, och läst om scientologer och deras filosofi. Har lånat fem tjockisböcker på biblioteket och har kollat igenom samtliga internetsidor. Eller ja , iallafall nästan.
Syftet är att analysera och förklara sektens handling, målsättning och ideologi utifrån ett politiskt, ekonomiskt, socialt och teknologiskt perspektiv. Låter det inte underbart roligt?

Iallafall så går hela deras religion ut på att man betalar ungefär en halv miljon kronor för kurser, som gör att man slutligen får veta vad som egentligen hände i tidernas begynnelse, vilket också är orsaken till världens alla bekymmer.
Detta är alltså topphemligt. 
Citerar från wikipedia:

OTIII berättar även om Incident II, eller The Wall of Fire. Detta är den mest uppmärksammade av Scientologikyrkans hemliga läror och påstås ha ägt rum för 75 miljoner år sedan. Den onde Xenu, härskare över den Galaktiska Konfederationen, fraktade miljarder utomjordingar till Jorden och dödade dem i vulkaner med hjälp av vätebomber. Efter detta åkte deras odödliga själar, thetaner, upp i atmosfären där de tillfångatogs och placerades i 3D-biografer (! min anteckning här ja ) där de hjärntvättades med hjälp av filmer (det så kallade R6-implantatet). Sedan släpptes thetanerna ut och har därefter klamrat sig fast vid människorna som ett slags andliga parasiter (kroppsthetaner) och orsakar olika problem. Målet med OTIII och de högre nivåerna är att med hjälp av auditering frigöra sig från dessa kroppsthetaner.

Trots att denna trossats är hemlig för personer som inte nått upp till OTIII och därför är okänd för de flesta scientologer förekommer en vulkan på omslaget till Dianetik-boken.

 

liksom hej, hela deras topphemliga hemlighet är antagligen inte särskilt hemlig eftersom den står på wikipedia? hrm?

men seriöst, ofta man TROR på att världens ångest beror på att dåtida själar blev attackerade av en rymdkejsare med vätebomber från en av federationens 76 planeter vilket gjorde att de svävade upp i atmosfären där de tvingades se på 3D-bio vilket gjorde att de blev efterhängsna och orsakade sjukdomar?

give me a brake.

2010-11-08 @ 22:17:55 Clara Tänker Permalink


Kommentarer
Postat av: niss

haha, visst märks det att skaparen, Hubbard, är science-fiction författare från början? <3

2010-11-13 @ 19:28:37


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback