Feathery lights

Nytt örhänge som fångade min och Annas uppmärksamhet på stan idag! En-örhängesdiggare som vi är så köpte vi ett par och delade det på hälften, och slapp därför betala dubbelt så mycket som vi gjorde. Awesomeness.
2010-11-30 @ 22:40:05 Permalink Clara konsumerar och bidrar till miljöförstöringen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så jävla snyggt jobbat Robyn

Dagens kärlek eller plåga, beroende på hur man ser det. På repeat!
2010-11-30 @ 21:49:58 Permalink Clara och Musiken Kommentarer (0) Trackbacks ()


Distraction

Har precis upptäckt den fantastiska världen av brushes tack vare Elina!  Va? Nej, det kan inte bli för mycket!
Och idag är det min födelsedag, shalala!
2010-11-30 @ 20:30:45 Permalink Clara Skapar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Årets tredje paket!

Har nästan fyllt 18 på riktigt, och har redan tjuvstartat med firandet och presentöppningen! Har hittills fått en kameraväska, en plånbok och ett set med promarkers, papper och väska!
Ska verkligen se till att bli en fena på det här!
Har räknat ut att jag kommer fira min 18årsdag sex gånger iår. (y) Om någon är på att dra till krogen måndag kväll blir det sju.
Har precis kommit hem från klättergymmet, helt slut och trött överallt. Galet roligt var det iallafall, klättrade på typ näst svåraste väggen. Liksom, man har ju en uppfattning om vad som är brant, om det är sjukt jävla galet brant är det ju helt spikrakt, 90 grader. Så hur brant var då inte väggen jag klättrade på som sluttade bakåt? så att man var tvungen att klättra halvt uppochner? sinnessjukt brant. Värt.
2010-11-28 @ 21:38:22 Permalink Clara Skapar Kommentarer (2) Trackbacks ()


haha söt!

2010-11-25 @ 20:13:14 Permalink Clara Inspireras Kommentarer (0) Trackbacks ()


njaeä

så mycket att göra! så lite gjort!  ta mig långt ifrån det här pluggberget som äter mig innifrån! och varför får man adhd och damp och koncentrationssvårigheter och bipolär sjukdom och ätstörningar så fort man verkligen måste vara lite konstruktiv? blä.
men, snart är det jul. det firas med den här fina låten. åh seriöst den är så fin, får rysningar!
Christmas Orchester – Onward Christian Soldier <....
hehehehe.
Nej. seriöst. fyfan.
FYFAN
2010-11-22 @ 17:32:01 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The sound of complete awesomeness.

Hon låter precis som jag tänker, do you get it? När jag skriver musik så tänker jag på precis samma sätt. Samma form, samma stil, samma sorts toner som skär i varandra samtidigt som det låter harmoniskt. När jag lyssnade på Toves album för första gången kändes det som att se sig själv i spegeln. Det här är jag. Helt såld blev jag.  Hon låter som en perfekt blandning av Miike Snow, Marsheaux och ... tyvärr Britney Spears, men det är inte så mycket att det stör.
Något senare fick jag reda på att hon var med i förra årets idol, och samma dag såg jag henne på metros förstasida. Men nej, jag tänker inte ge upp henne för det, det här är amazing och jag tänker inte överge henne bara för att hon råkade bli mainstream. Det här är iallafall tokbra. Snygg är hon också.


Okej, bara för att tillägga, så får ni inte misstolka mig och tro att jag tycker att jag på något sätt kan mäta mig med det här , för det kan jag inte. Mina små melodier kanske låter bra i mitt huvud, men så fort de lämnar de säkra stället så låter de inte alls lika imponerande längre. Men inspiration är alltid bra att ha, just därför. varför? Told you.
2010-11-17 @ 19:30:36 Permalink Clara och Musiken Kommentarer (1) Trackbacks ()


Planeringsguru

2010-11-17 @ 19:18:12 Permalink Clara tar tag i sitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att ta vara på de bästa timmarna

Jättefint väder har det varit idag, soligt och fint, så jag tog på pälsen, bar upp ett gammalt bord och en stol till balkongen och satte mig där och pluggade större delen av dygnets ljusa timmar. Snacka om ljusterapi!


Såhär mysigt hade jag det idag!
2010-11-16 @ 22:44:59 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RädisaExperimenterade lite med färger och gammalt löshår för att försöka bestämma mig för vilken färg mitt framtida hår tillslut för nöja sig med. Har tjatat huuuur länge som helst om att jag skulle vilja färga håret rött ( som ni kanske märkt ) men samtidigt har jag tänkt att det kanske inte är en superbra idé med tanke på att jag kommer bli blek, och att det tar 120 år att få ur röd färg i håret och det kommer därför bli orange nästa gång jag försöker mig på att bli blond. Å andra sidan tror jag att jag passar rätt så bra i denna skrikiga färg, så länge jag håller mig mer till den ljust vinröda färgen istället för den morotsröda. Så. Jag har alltså tre alternativ.

1. färga håret rött / kastanjebrunt
2. färga håret mörkt asklblondt / cendréfärgat / kall ljusbrun
3. slinga det blonda håret i champagneblondt och askblondt för att få en veteblond nyans.

Eller behålla det som det är, men det börjar bli så tråkigt. Tycker jag iallafall.Så här ser jag ut för tillfället i mitt "vanliga" hår. Hur vanligt det nu blir egentligen med all löspäls. Ursäkta superfjortisposen + bilden. Såg inte klok ut på andra ansiktshalvan, det är därför.
Alltså, blondt är ju fint. Men. Det är en så oseriös färg på nåt sätt. Barbie?

Så, rädisa eller barbie? Det är frågan.

Och förresten, någon som vet hur svårt det är att färga rött tillbaka till askblond? Vill inte döda håret med peroxid 17 gånger innan de oranga tonerna går ur....
2010-11-15 @ 22:09:35 Permalink Clara Tänker Kommentarer (0) Trackbacks ()


Once upon a fjortiz time

hahaha, oh herregud. Har kollat igenom min bilddagbok, och jag gillar liksom inte riktigt vad jag ser. Verkar som att jag förträngt en ganska blåst period av mitt liv.
2010-11-14 @ 23:27:32 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Leka lite i Indesign

2010-11-14 @ 22:32:28 Permalink Clara Skapar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bästa brorsan!

2010-11-14 @ 22:25:19 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och Jag trodde att jag aldrig fick idéer? ...

Och Jag trodde att jag aldrig fick idéer? Now, just wait.

2010-11-11 @ 20:51:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill göra något galet

Hår hår hår hår! Jag är gaaaalen i hår!  Vill göra något nytt, färga håret, klippa mig, något. Få det fint. Kan sitta i timmar framför datorn och leta efter den rätta frisyren.

samtliga bilder från ukhairdressers.comVad sägs om rött?

perfekta blonda nyansenGagasnyggt!Typ såhär jag har nu. Passar egentligen inte i den nyansen eftersom jag är kall blondin, inte varm som på bilden.

2010-11-10 @ 16:49:01 Permalink Clara Inspireras Kommentarer (1) Trackbacks ()


nu jävlar.

Jag har tagit ett viktigt beslut. Från och med nu och tre helger frammåt - tills den helg jag fyller 18 - ska jag bara vara hemma och mysa, baka kakor, måla , plugga och sova och träna och må allmänt bra. Inget galet festande, inget komma hem klockan åtta på morgonen, inget vakna när solen gått upp, inget kaos.
Jag ska bara se till att känna mig frisk och glad så jag kan klara mig igenom de här veckornas pluggkaos utan att gå under. Låter bra va?

Jag ska också förbjuda facebook på vardagar annat än på mobilen.

Med andra ord, Clara ska ta tag i sitt liv. wey.


btw så låter det så här i mina öron hela tiden. Får RÅPANIK. seriöst, kan inte sova och inte tänka typ.

2010-11-10 @ 14:04:36 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ReliefÄr äntligen färdig med min analys av Scientologerna. Fastnade i det ganska rejält, uppsatsen blev till och med längre än min samhällsrapport förra året...  Så nu är det alltså bara att pusta ut och andas in igen, och ta tag i resten av den där att-göra-listan som ger mig sån ångest att jag knappt kommer upp på morgnarna.
Först ska jag skriva tal i svenskan, sen planera en lektion i afrodans. Och sen får jag sätta fart med megajobbet om Facebook och påverkan, och sen ska projektarbetet planeras ( utan indesign!? :O ) , grafiskarbetet bli klart ( utan indesign!? :O ) , måste fixa indesign, öva inför matteprovet, läsa ut en engelsk bok på 400 sidor och skriva en utförlig loggbok, göra en dokumentärfilm om en människa som tror på gud, (  har ni tänkt på vad vansinnigt mycket vi gör i religion med tanke på att det är en 50-poängskurs?? vad har vi gjort i filosofi hittills tillexempel?)  Var det allt? vansinnigt glad att jag slipper spanska iallafall.

Pusskram
2010-11-10 @ 13:31:56 Permalink Clara helt enkelt Kommentarer (0) Trackbacks ()


meningen med livet

Har suttit på ett fik i fyra timmar, varav en med söta Maja, och läst om scientologer och deras filosofi. Har lånat fem tjockisböcker på biblioteket och har kollat igenom samtliga internetsidor. Eller ja , iallafall nästan.
Syftet är att analysera och förklara sektens handling, målsättning och ideologi utifrån ett politiskt, ekonomiskt, socialt och teknologiskt perspektiv. Låter det inte underbart roligt?

Iallafall så går hela deras religion ut på att man betalar ungefär en halv miljon kronor för kurser, som gör att man slutligen får veta vad som egentligen hände i tidernas begynnelse, vilket också är orsaken till världens alla bekymmer.
Detta är alltså topphemligt. 
Citerar från wikipedia:

OTIII berättar även om Incident II, eller The Wall of Fire. Detta är den mest uppmärksammade av Scientologikyrkans hemliga läror och påstås ha ägt rum för 75 miljoner år sedan. Den onde Xenu, härskare över den Galaktiska Konfederationen, fraktade miljarder utomjordingar till Jorden och dödade dem i vulkaner med hjälp av vätebomber. Efter detta åkte deras odödliga själar, thetaner, upp i atmosfären där de tillfångatogs och placerades i 3D-biografer (! min anteckning här ja ) där de hjärntvättades med hjälp av filmer (det så kallade R6-implantatet). Sedan släpptes thetanerna ut och har därefter klamrat sig fast vid människorna som ett slags andliga parasiter (kroppsthetaner) och orsakar olika problem. Målet med OTIII och de högre nivåerna är att med hjälp av auditering frigöra sig från dessa kroppsthetaner.

Trots att denna trossats är hemlig för personer som inte nått upp till OTIII och därför är okänd för de flesta scientologer förekommer en vulkan på omslaget till Dianetik-boken.

 

liksom hej, hela deras topphemliga hemlighet är antagligen inte särskilt hemlig eftersom den står på wikipedia? hrm?

men seriöst, ofta man TROR på att världens ångest beror på att dåtida själar blev attackerade av en rymdkejsare med vätebomber från en av federationens 76 planeter vilket gjorde att de svävade upp i atmosfären där de tvingades se på 3D-bio vilket gjorde att de blev efterhängsna och orsakade sjukdomar?

give me a brake.

2010-11-08 @ 22:17:55 Permalink Clara Tänker Kommentarer (1) Trackbacks ()


wake me up before I die

Att vakna lagom till solnedgången är ju faktiskt så inte okej.
2010-11-01 @ 17:26:54 Permalink Clara Tänker Kommentarer (0) Trackbacks ()


natten

Det är något speciellt med att vara uppe mitt i natten, när alla andra sover. På en fredagskväll kan man inte vara uppe sent nog, för det finns alltid någon som fortfarande festar i skenet av gårdagens glömska och morgondagens ljussken.  Men på en söndagkväll sover nog tillochmed de mest rutinerade festprissarna , och natten är min. Det är ingen idé att sova, varför sova när jag kan sitta uppe och njuta av mitt plötsliga lyckorus? Jag har tänt levande ljus för stämningens skull, lågorna kastar varma sken på det annars kala kritvita väggarna. Jag sitter ovanpå mitt nya överkast av siden , sjunker ner bland de mjuka täckena och lutar mig tillbaka mot de fluffiga kuddarna. Visst borde jag sova. Men vad skulle det vara bra för när jag kan sitta här och bara vara, bland mina gröna små palmer och rosa körsbärsblommor. Visst kan livet vara fint ibland, bara jag, lugnet, tystnaden, natten och Gabriella Cilmi.

2010-11-01 @ 03:50:03 Permalink Clara, världen och kärleken Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0