Jag ska sy min egna balklänning!
Kanske lite väl tidigt att tänka på det, tänker du kanske nu. Men nej, när jag tar studenten tänker jag INTE ha på mig en sån här tråkig " hej jag är en balklänning från 90-talet" grej, nä, jag tänker ha på mig den absolut finaste klänningen jag kan tänka mig, och eftersom ingen någonsin lyckats tänka som jag och göra en sån klänning jag vill ha och sälja den i affärerna, så får jag helt enkelt ta och sy den själv. Och nej, jag är absolut inget proffs och jag fick bara G i syslöjd, men när jag väl har bestämt mig för något så är det bara småsaker.
Men för säkerhets skull tänker jag börja på en gång. Ett år är inte så jättelång tid, och om den ska bli perfekt får jag inte ta några risker.  Mormor, vad säger du, tänker du hjälpa mig?

Har ingen aning vilken färg den ska ha, men jag tänker lite naturligt, kanske beigerosa, marmorvit, gammelrosa, eller snäckbrun. Det ska liksom vara en vanlig grej över brösten, som är typ hård med push-upeffekt ( typ inbyggd bh)  och sen ska den bölja ut i en massamassa fint tyg, och över det tyget ska det vara transparant vitt tyg som skimmrar i pärlemor, som också sitter fast i den veckade delen som liksom ska stå ut lite från överdelen, och vara i ett hårt material, tänk lampskärm. 
Hoppas ni fattar, hehe.

Det här kommer bli awesome!

Massor av pussar!  ( Och tack för bästa dagen igår, med flicksen, Beccis, Elina och Fanny! )
2010-06-05 @ 14:39:25 Clara Skapar Permalink


Kommentarer
Postat av: Elina

SKITFINT CLARA! jag ser det framför mig, det kommer verkligen bli awesome :D

2010-06-05 @ 16:17:43
Postat av: Clara

det känns skönt att nån tror på min idé x) jag måste bara lära mig sy först, men jag tänker inte ge upp! pussa <3

2010-06-05 @ 17:31:04
URL: http://clarathecurious.blogg.se/
Postat av: Caroline

Sjukt flott! :D

2010-06-06 @ 10:06:14
URL: http://prettyvisitors.blogg.se/


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback