Intensiv vecka.Ja den har varit minst sagt intensiv. Jag har knappast behövt vara orolig för att ingenting ska hända.
Hampus och Kevin kom ner från stockholm för att se metaltown i måndags ( dock tre dagar för tidigt, och bussen åkte när festivalen började ) så de satte upp tältet i min trädgård i sann festivalanda.
Kvällen avslutades med att vi hamnade i en backe, med de enda som var ute i hela landvetter, som visade sig vara två gammla kompisar från lågstadiet jag inte sett på åtta år.
Tisdagen spenderades i stan med farmor och Anna, kvällen vid Landvettersjön med metspön.
Onsdagen var en död dag , men kvällen tillbringades vid Härlandasjön med söta folk. Det blev inget bad, trots att vi lovade.
På torsdagen gick jag på stan med Smashingly Fina Elina, hon köpte en randig bikini kryddad med awesomeness, och jag köpte en klänning som är så underbar att jag blev helt kär. Så Clarig! På kvällen samma dag blev det middag på Tapasrestaurang med Mami , och sedan åkte jag till West Coast Riot och lyssnade på Rise Against.

Idag, fredag, har jag varit på möte med Liberala Kuriren, vi planerade det nya nummret och bråkade om masskonsumption. Nu ska jag städa mitt rum, för första gången på flera månader, och sen ska jag hem till Dimakis. Imorgon är det klubbkamp i Borås.

Vad hände med lungnt sommarlov?
2010-06-18 @ 17:36:55 Clara konsumerar och bidrar till miljöförstöringen Permalink


Kommentarer


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback