hej.

Extremt dålig uppdatering från min sida, men är på landet och möglar, som ni kanske visste. har tagit en massa fina foton som jag tänkte lägga upp , men nej , då funkade det plötsligt inte att få upp minneskortet på datorn. Så det får väl bli en annan dag. Har så tråkigt så jag dör. gaaaah!
Bara en vecka kvar till ARVIKA iallafall, längtar ihjäl mig! Åh vad kul det ska bli!!!
Nu ska jag och mig själv ha så roligt vi kan inne i Örebro centrum, tänker spendera den lilla förmögenhet jag tjänade på att plocka vass hela dagen igår. Typ... 120 kronor.
För alla som vill veta så tittade jag på Terminator igår, och jag måste erkänna att det är en otroligt tuff och råvild film, faktiskt en av mina favoriterfilmer. tvåan är bäst! Började nästan grina på slutet, och att grina till Terminator är så INTE okej! Borde tuffa till mig lite .  se yaaaa.
2010-07-05 @ 10:40:19 Clara helt enkelt Permalink


Kommentarer
Postat av: S A N N A S . R U M

Haha. Jag har inte det där torrhetsproblemet, mina läppar blir sällan torra. Fast använder iofs inte så mkt produkter på dem. Har också funderat på det från MAC, läppstiftet alltså. Jusy t nu nöjer jag mig med mitt knep, men i höst får jag nog köpa ett sånt läppstift (: finns väl en budgetvariant från Viva La Diva tror jag (:

2010-07-05 @ 15:27:05
URL: http://sannasrum.blogg.se/


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback