Inte precis som jag hade tänkt mig

Bestämde mig efter många om och men för att bege mig till frisören för att en gång för alla få ett svar på den eviga frågan : " hur ska jag göra med håret? "
Hade funderat hela natten och kom fram till att en väldigt naturlig färg, så nära min egen som möjligt, mörkt askblond, cendréfärgad eller sandfärgad, var hur jag ville ha det.
tänkte att det vore bra att slinga i en askblond/kall ljusbrun färg, men frisören tyckte det var bättre om jag färgade hela och istället slingade några enstaka ljusare. Okay tänkte jag, kör på det!
Efter två timmar ( eller hur galet lång tid tog det egentligen? ) får jag se resultatet. Håret var... vilken färg var det  ens? Blandning mellan ekorre, måsskit och toagrön. Och trots det frågade frisören, nå, vad tycker du?
Är hon inte riktigt klok tänkte jag, det här kan väl inte ens ha blivit som hon hade tänkt sig?
" fast ja... det blev nog lite... väl kallt där på topparna ja... jag får nog lägga på en varm färg"
Så när jag tillslut lämnar frisörsalongen har jag en varm grönrödmörkbrun nyans på håret istället för en naturligt mörkblond. Förstår då inte hur håret kan vara både rött och grönt då dessa färger borde ta ut varandra. Besöket kostade 950 kronor på Envy i Arkaden. Jaja, jag vänjer mig väl. Fick iallafall ett gratis silverschampoo. Yey.
Nej men seriously. Jag kan inte bli blond igen för håret kommer ramla av om jag bleker det. så jag har två utvägar. mörkbrunt, eller rött. Go for it. Jag fixar det här, as always.
2010-12-11 @ 13:46:58 Clara helt enkelt Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

fan vad snyggt!

2010-12-12 @ 10:17:14
URL: http://fotarfarbrorn.blogg.se/


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback