Chokladlera

Kände att jag var tvungen att göra något åt min stackars "hej-jag-har-sovit-med-smink"-hy , och bestämde mig därför för att prova chokladansiktsmasken som en vänlig själ gav mig i födelsedagspresent!
Innan: ofräsh hy
Undertiden: afrostyle!
Efter: Babylen hud med strålande lyster!
ooh, ett måste i varje bloggerskas badrumshylla!
nej, men ärligt så kände jag att jag förtjänar att bli ompysslad. ( av mig själv... ) Nu ska jag fixa naglarna, raka benen, kleta in mig i någon aprikosdoftande bodylotion, noppa ögonbrynen och vispa ihop en hemmagjord hårinpackning. Och ta ett varmt bad med tända ljus. För alla som bryr sig.
Det är fantastiskt att ha lov. Jag börjar faktiskt, lite smått, känna mig levande igen. Det är en känsla jag inte haft på alldeles för många månader. Att vakna på morgonen och känna att man faktiskt är vaken, det är underskattat.
Någonting annat som är underskattat är utgång på söndagar! Sjukt värt att dra till kontiki på bartömning med ett glatt gäng dudes och dudettes istället för att sitta hemma och ha söndagsångest! Tack för igår! Enda ovärda var  att jag var stensäker på att min fot skulle förfrysas och ramla av , och att vagnarna slutade gå vid två. Kan ha varit den mest värda taxin i mitt liv? Promenera från majorna till långedrag är inte riktigt min grej i 20 minus och high heels. Men. as I said. VÄRT.
2010-12-27 @ 20:05:37 Clara, världen och kärleken Permalink


Kommentarer
Postat av: sandro

jag kan ta på mig äran för chokladmasken!

2010-12-28 @ 16:47:16


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback