Välkommen till mitt personliga kaos.

Kände att det var längesedan jag skrev ett riktigt inlägg, på sistonde har jag inte haft alls mycket inspiration till att skriva, det har mest blivit bilder, musik och cheesy citat på Engelska.
Det är inte bara bloggen som fått lida av min brist på skrivarinspiration, även min dagbok ( om jag nu haft en sådan) och samtliga av mina novellprojekt har lagts på hyllan ett bra tag nu. Varför?
För något år sedan var skrivandet en viktig del av det jag,  ja , höll på med. Jag hade drömmar om att bli journalist, eller kanske tillochmed författare, och jag arbetade febrilt på min flummiga barnboksidé jag fick från en svettig feberdröm.
Jag har alltid tyckt om att skriva. Men sen blev det liksom bara som att jag inte längre hade något att säga. Eller kanske för mycket att säga, för mycket för att få ner i ord. Bättre med känsla.
Och nej, den här bloggen har inte varit superpersonlig det senaste, men kanske är det inte heller det som är meningen. Om det nu finns någon mening, känns mer spontant om jag ska vara ärlig.  Ett ställe att dumpa konstiga idéer på. Kanske.
Hade tråkigt så jag kollade igenom en massa gamla inlägg, och de skiljer sig så galet mycket från dom nya. Mer åsikter, mer att säga, mer historia, mer Clara? Borde få tillbaka lite av det. Inte bara i bloggen, utan allmänt.
Alla har alltid något att säga, och jag råkar vara huvudpersonen i mitt liv.
Flummigt som vanligt, ingen tanke bara ord. Eller kanske bara tankar. Extrem oreda. Ingen ordning. Men, iallafall ett inlägg. I´m back. Iallafall för ett tag, jag hoppas längre.
2010-08-23 @ 17:52:48 Clara Tänker Permalink


Kommentarer
Postat av: sandro

du är fin <3

2010-08-27 @ 21:02:00
URL: http://leoh.devote.se


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback