My nightmares

Har drömt mardrömmar tre nätter i rad, sen i lördags. Det är inga vanliga "hej jag blir jagad eller håller på att missa ett tåg-stress-drömmar" utan riktigt jävla sjuka skitläskiga drömmar där alla dör eller redan är döda.
Drömmarna är läskigt verkliga, detaljrika och på gränsen till att jag kan styra dom själv.

I lördags drömde jag att jag följde en ström med flyende människor in i en tunnel, vägen var sönder och vattenfyld, vilket gjorde att man var tvungen att simma vissa sträckor för att ta sig fram. Efter ett tag kommer jag fram till en stor svart rullstrappa, där de flesta människor tar vägen, men jag går in bakom rulltrappan och hamnar i en gång som leder till en gammal nedlagd fabrik ( mystic chains , fråga mig inte varför )  jag går längre och längre in, och tillslut övergår fabriksruinerna till något grottliknande, det hänger rostiga kedjor från stenarna, och i taket/ väggen finns det ett stort akvarium där det flyter omkring döda halvruttna människor tillsammans med äckliga oranga sugfiskar.
Jag kan inte gå därifrån, men jag kan sätta händerna för ögonen, vilket är anledningen till att jag kommer ihåg drömmen till stor del genom mina fingrar. 
Senare i samma dröm ser jag en man dö skräckslagen genom en elchock, han skriker på min hjälp, saker som " snälla ta mig härifrån, hjälp, mig, snälla snälla jag vill inte dö" Men återigen kan jag inte göra något, bara blunda och hålla för ögonen.

Inatt drömde jag om två män som precis lyckats fly i ett flygplan från ett krig, de landade på ett tågspår i en grotta, den ena mannen ramlar ner i ett hål,  precis efter att den första glatt utropat " hurra! vi klarade det"  han springer runt förtvivlad och letar efter sin kompis, innan han fastnar med benet i rälsen, och blir av med det ( skriker av smärta ) när  tåget kommer. ( och det här drömde jag precis efter att jag drömt fram nån jävla sjuk skräckscen om en mördare som jagade en familj i svarta herrgårdskorridorer med saxar. ( alla dog. ))

Jag menar hallå, vilka freudianska budskap kan det finnas bakom de här drömmarna? Kan någon tolka dem åt mig?
Scen ur min dröm " mystic chains"  . haha, har ingen aning om varför den fick ett namn.
2010-08-31 @ 12:13:59 Målerier och annat kreativt Permalink


Kommentarer


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback