det var längesen = )

haha, den här bloggen är så patetisk att det nästan är komiskt!
efter ett par upprörda kommentarer med budskapet : UPPDATERA FÖR FAN! så gör jag nu alltså precis det.
uppdaterar.

varför har jag inte uppdaterat? svar: jag har haft annat att tänka på.

för alla som vill veta, så läste jag i tidningen idag att allas älskling ernst , ska släppa sin bok jul med ernst i USA. Ernst kommenterar detta med stolthet :   " åh , det gör mig fruktansvärt stolt att mammas julskinka ska lagas i amerikanska hem"   stort grattis till Ersnt.

jag kan också meddela att årets julavslutning infinner sig på en tisdag, då jag efter presentöppning med klassen och allsång på spanska, ska se på en julföreställning på operan ( hurra! ) och träffa efterlängtade Klara!

hörde en intervju med Paow på radio igår, det var väldigt intressant.

" alltså , det där med skolan och så bryr jag mig inte så mycket om, jag  vill ju göra nåt roligt när jag blir stor, inte typ jobba med ekonomi eller så. men jag är ju inte helt dum, jag kan ju lite matte.. fast kanske inte sånt med a och b... men iallafall.... och sen vet jag ju vem.... vad hette han nu igen? jesus! ja jesus, jag vet ju vem han är. och jag vet vart afrika ligger, typ.       alltså ,om bloggen skulle tas bort skulle jag bli förtvivlad. utan den skulle jag inte vara någon. det är så härligt att veta att så många bryr sig om mig och tycker om att läsa om vad jag gör. " Tjoho, nu kommer en annan intressant uppdatering från bloggkungen! ( i samma inlägg, bra för miljön )DAGENS UPP OCH TUPP! ( Tupp representerar här något negativt )UPP!
att en smart människa kom på hur man ska få likgiltiga materialistiska männsikor att hjälpa folk i nöd.
genom att göra det till en trend, en kommersiell rolig julklapp.  ge bort en get, hurra!TUPP
den nya biosuccén Avatar.  ja men hallå, hur kul kan det vara att plågas i två timmar med en film som ser ut att utspela sig i world-of-worldcraft miljö?   en film för dataspelsnördar, ogillas starkt.
jag tänker verkligen inte se den. det är faktiskt så illa att jag panikslaget byter kanal när reklamen för filmen dyker upp. blä. blåa och äckliga är dom också.värsta rejäla baseuppdateringen! nu har ni och läsa typ jättelänge, och det är säkert så intressant att ni kan läsa det tre gånger innan nästa uppdatering kommer! håll ut, det här var inte det sista inlägget! moaahaha

2009-12-20 @ 21:10:07 Permalink


Kommentarer
Postat av: julia

WIHOOO CLARA UPPDATERAR:D

2009-12-21 @ 19:01:57
URL: http://blaffe.blogg.se/


Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Jag har en egen hemsida:

Skriv rakt från hjärtat:

Trackback